طرز تهیه آسان و سریع خمیر پیتزا در خانه


به منبع هادیش به گفته از بیتوته: خمیر پیتزا یک نوع نان مخصوص است که از مواد اصلی تمام پیتزاها محسوب می شود.

همانطور که مطمئنا می دانید پیتزا یک نوع غذای بین المللی است که اصالتی ایتالیایی دارد و به همین دلیل بدترین نوع خمیر پیتزا هم نوع ایتالیایی آن است.

 

خمیر پیتزا به صورت متداول با آب معمولی تهیه می شود ولی اگر می خواهید خمیر پیتزای شما طعم بهتری داشته باشد می توانید از ماست پر چرب و شیر به جای آب استفاده کنید.

این کار باعث می شود خمیر پیتزای شما به سادگی خشک نشود.

 

در این مرحله با ۲ روش صحیح کردن خمیر پیتزا در خانه آشنا شوید.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست و بکینگ پودر

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر:






 ماستیک و یک چهارم لیوان 
آرد  ۲ لیوان
بکینگ پودر  ۲ قاشق چایخوری
 نمکیک چهارم قاشق چایخوری 
 روغنیک چهارم لیوان 

 

طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست:

این روش صحیح کردن خمیر پیتزا بدون مخمر است اول از همه فر رو روی ۲۰۰ درجه روشن و سرد کنید.

 

حالا برای تهیه خمیر پیتزا باید آرد و نمک و بکینگ پودر را در ظرف کوچولوی ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

 

سپس وسط آرد را یک گودی ایجاد کرده و داخلش روغن و ماست بریزید.

حالا آن را با یک قاشق چوبی مخلوط کنید.

باید یک خمیر چسبناک سفید شبیه شکل بدست آورید.

 

اگر خمیرتان خیلی شل بود خیلی کم به آن آرد اضافه کنید. اگر هم حس کردیم خمیرتان سفت شده می توانید مقدار کمی ماست به آن اضافه کنید.

 

حالا برای تهیه پیتزا باید خمیر را روی کاغذ روغنی چرب شده در سینی فری که از بعد داغ کردید پهن کنید. یک لایه روی آن سس گوجه یا رب گوجه تفت داده شده بریزید.

 

حالا روی سس ها کمی پنیر پیتزا و بعد هم مخلوط گوشت و سبزیجات تفت داده شده را بریزید. بعد در آخرین مرحله روی پیتزا پنیر پیتزا ریخته و درب فر را ببندید تا پیتزای شما آماده شود.

 

طرز تهیه ی خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر

 

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه و سریع با مواد اولیه ساده

در خدمت شما هستیم. این خمیر ساده تهیه می شود و طعم خوبی هم دارد. پس از پخت کامل در فر، بافت نرم و در عین حال تردی پیدا می کند و زمان زیادی از شما نمی گیرد.

همچنین نسبت به خمیرهای آماده، سالمتر بوده و مواد نگهدارنده آنها را در خود ندارد.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر :








 آردیک لیوان 
زرده تخم مرغ کوچک دو عدد 
 نمک به مقدار لازم
 روغن مایع نیم پیمانه
 شیرنیم پیمانه 
 شکر یک قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق چایخوری 

 

این مقدار مواد برای تهیه یک پیتزای کوچولو کافی است.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر :

ابتدا زرده های تخم مرغ را که بخوبی از سفیده آن جدا کرده اید، در یک کاسه کوچولو بریزید.

سپس شکر و نمک را به آن اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط نمایید تا یک مایع زرد رنگ غلیظ بدست آورید. حالا شیر را به این مخلوط اضافه می کنیم و مقداری هم می زنیم و بعد نوبت به روغن مایع می رسد.

 

حال در یک ظرف دیگر آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و بخوبی هم می زنیم.

 

نوبت به ترکیب مواد می رسد که باید به آرامی انجام و بخوبی ورز داده شود. حدود دو تا سه دقیقه ورز می دهیم تا خمیر چسبناک زرد رنگی ایجاد شود.

حالا روی ظرفمان را با پلاستیک می پوشانیم و در یخچال به آن استراحت می دهیم. حدود ۱۵ دقیقه بعد خمیر ما آماده است اما بهتر است ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آنرا در یخچال به حال خود رها کنید.

 

در پایان می توانید با مقداری آرد، خمیر را روی ظرف مورد نظر پهن کرده و پس از اضافه کردن سس پیتزا به کف خمیر، آنرا بین ۴ تا ۶ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. حالا خمیر ما آماده است تا یک پیتزای عالی روی آن آماده شود.

 

نکاتی برای طرز تهیه ی خمیر پیتزا:

شما می توانید با اضافه کردن ادویه ها و سبزیجات مورد علاقه خود، خمیر پیتزای لذیذتری صحیح کنید. بدترین چاشنی این خمیر، آویشن پودری و یا چیلی و سالسا است.

همچنین اضافه کردن مقدار کمی سیر می تواند عطر آنرا بخوبی به پیتزای شما منتقل نماید.

 

برای تهیه خمیر پیتزای خوشمزه، بجای شیر می توانید از ماست شیرین هم استفاده کنید. دو قاشق غذاخوری ماست را به همراه چهار قاشق آب استفاده کنید.

 

این خمیر را می توانید تا حدود ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

 


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *